فاطمه وعلی

  • خانه 
  • تماس  
  • ورود 
  • ذکر روزهای هفته

کمی‌ به صدایِ خدا گوش‌ بده

02 آبان 1401 توسط فرح بخش

هیس 

کمی‌ به صدایِ خدا گوش‌ بده
خدا با تمام حادثه‌ها، دارد با تو حرف میزند،
اما برای درک آن باید یک مقدار دقت کنی
ارزش تو به همین دقت و مراقبت است…

#استاد‌پناهیان

 نظر دهید »

بخشش را “بخش کن”

26 مهر 1401 توسط فرح بخش

بخشش را “بخش کن”… محبت را “پخش کن” …
غضب “پریشانی” است… نهایتش “پشیمانی” است …
هر چه “بضاعتمان” کمتراست … “قضاوتمان” بیشتر است…

با “خویشتنداری” … “خویشاوند داری” …
به “خشم” … “چشم” نگو …
انسان “خوشرو” … گل “معطر” ست.

“دوست داشتن” … را “دوست بدار”.
از” کينه ” …”متنفر”باش
به “مهربانی” .. “مهر” بورز
با “آشتی” …. “آشتی” کن
و از “جدایی” …”جدا “باش….

 نظر دهید »

کار تعطیل نکنید

23 شهریور 1400 توسط فرح بخش

? کار را تعطیل نکنید، تبدیل کنید

? نشستن و خوابیدن، تفریح شما نیست

? آیت الله حائری شیرازی


? بهترین روش رفع خستگی، کار است. کار را تعطیل نکنید، تبدیل کنید. مطالعه را تعطیل نکنید، تبدیل کنید. بازنشستگی برای ما غلط است.

? گاهی خسته می‌شوید، برنج پاک کنید، کارهای خانه بکنید، چیزهایتان را مرتب بکنید، دوخت و دوز بکنید برای تفریح. این‌ها تفریح‌های حلال است.

✅ بیکار نشستن و خوابیدن، تفریح شما نیست.
در ساعاتی که خسته می‌شوید کتاب‌هایی مثل زندگینامه‌های علما را بخوانید.

 نظر دهید »

تقی‌زاده که بود و چه گفت؟

02 فروردین 1398 توسط فرح بخش

سید حسن تقی زاده (۱۲۵۷ - ۱۳۴۸)، از جمله رجال مشروطه خواه بود که فراز و فرودهای زیادی در زندگی شخصی و سیاسی او وجود دارد. تقی زاده از جمله شخصیت‌هایی بود که شدیدا شیفته غرب بود و می گفت که باید از ناخن پا تا موی سر غربی شد.

رهبرانقلاب درباره‌ی او اینگونه گفته‌اند:
«[در جریان روشنفکری] آمدند گفتند ما اگر بخواهيم آدم بشويم، اگر ايرانى بخواهد كسى بشود و به جائى برسد بايد لباس ايرانى‌گرى و اسلامى‌گرى را از تنش بكند و برود تو پوست اروپائيها و فرنگيها. اين جمله‌اى كه از تقى‌زاده معروف است كه گفته بود ايرانى بايد جسما و روحا و ظاهرا و باطنا فرنگى‌مأب بشود، اين مخصوص تقى‌زاده نبود، اين طرز فكر همه‌شان بود، حتى آن كسانى كه روى متون فارسى كار مى‌كردند، با يک بى‌ايمانى، با يک بى‌اعتنائى نسبت به خود اين كتابها برخورد مى‌كردند كه واقعا گريه‌آور است.» ۵۹/۲/۲۷

 نظر دهید »

گریه بر امام حسین

30 شهریور 1397 توسط فرح بخش

 نظر دهید »

گامهای موفقیت

28 تیر 1397 توسط فرح بخش

اولین گام موفقیت، این است که بتوانی موفقیت دیگران را تحمل کنی.

دومین گام، این است که بتوانی موفقیت دیگران را تحسین کنی.
سومین گام، این است که بتوانی موفقیت دیگران را تقلید کنی.
آخرین گام موفقیت هم این است که بتوانی به شیوه خودت موفق باشی.

 نظر دهید »

رجب

10 فروردین 1396 توسط فرح بخش

رجب نام نهرى است دربهشت ازشيرسفيدتر و از عسل شيرين‏ترهركس يك روزازماه رجب راروزه بگيردخداوندازآن نهربه او مى ‏نوشاند

فرا رسیدن ماه رجب، ماه گشوده شدن درهای رحمت خداوند مبارک

 نظر دهید »

امام آمد

12 بهمن 1395 توسط فرح بخش

 نظر دهید »

تقویت حافظه

24 دی 1395 توسط فرح بخش

راهکار پیشنهادی آیت‌الله بهجت(ره) به یک دانشجو جهت تقویت حافظه

دانشجویی از آیت الله بهجت(ره) پرسید: «دانشجو هستم و می خواهم دعایی به حقیر تعلیم نمایید تا حافظه ام قوی شود»

ایشان در پاسخ به این دانشجو فرمود: برای پیشرفت در تحصیلات، ملتزم به دعای «سبحان من لایعتدی علی أهل مملکته…» بعد از هر فریضه [نمازهای واجب] باشید.

سُبْحانَ مَنْ لا یَعْتَدی عَلی اَهْلِ مَمْلَکَتِهِ سُبْحانَ مَنْ لا یُاخِذُ اَهْلَ الاَرْضِ بِألْوانِ الْعَذابِ سُبْحانَ الرَّئُوفُ الرَّحیم اَللّهُمَّ اجْعَلْ لی فی قَلْبی نُوراً وَ بَصَراً وَ فَهْماً وَ عِلْماً اِنَّکَ عَلی کُلِ شَیءٍ قَدیر.

 نظر دهید »

چرا فقط چادر

10 آذر 1395 توسط فرح بخش

 نظر دهید »

انقلابی بودن

10 آذر 1395 توسط فرح بخش

 نظر دهید »

حکمت صلوات

29 آبان 1395 توسط فرح بخش

صلوات : تنها دعایی هست که حتما مستجاب می شود . صلوات : بهترین هدید از طرف خداوند برای انسان است . صلوات : تحفه ای از بهشت است . صلوات : روح را جلا می دهد . صلوات : عطری است که دهان انسان را خوشبو می کند . صلوات :نوری در بهشت است . صلوات : نور پل طراط است . صلوات : شفیع انسان است . صلوات ذکر الهی است . صلوات : موجب کمال نماز می شود . صلوات : موجب کمال دعا و استجابت آن می شود . صلوات : موجب تقرب انسان است . صلوات : رمز دیدن پیامبر در خواب است . صلوات : سپری در مقابل آتش جهنم است . صلوات : انیس انسان در عالم برزخ و قیامت است . صلوات : جواز عبور انسان به بهشت است . صلوات : انسان را درسه عالم بیمه می کند . صلوات : از جانب خداوند رحمت است واز سوی فرشتگان پاک کردن گناهان واز طرف مردم دعا است . صلوات : برترین عمل در روز قیامت است . صلوات . سنگین ترین چیزی است که در قیامت بر میزان عرضه می شود . صلوات : محبوب ترین عمل است . صلوات : آتش جهنم را خاموش می کند . صلوات : فقر ونفاق را از بین می برد. صلوات : زینت نماز است . صلوات : بهترین داروی معنوی است .

 نظر دهید »

آزمايش امّت و مظلوميّت رهبر

29 آذر 1393 توسط فرح بخش

پس از شهادت جانسوز مولاى متّقيان امام علىّ عليه السلام ، عدّه اى از مردم به حضور امام حسن مجتبى عليه السلام آمده واظهار داشتند:
يابن رسول اللّه ! تو خليفه و جانشين پدرت هستى و ما شنونده و فرمان بر دستورات تو مى باشيم ، ما را بر آنچه صلاح مى دانى ، راهنمائى نما.
امام عليه السلام فرمود: شما مردمانى دروغگو هستيد و نسبت به كسى كه از من برتر بود بى وفائى كرديد؛ پس چگونه مى خواهيد مطيع و فرمان بر من باشيد؟!
و چگونه و باكدام سابقه اى مى توانم به شما اعتماد كنم ؟
در هر حال اگر صداقت داريد و راست مى گوئيد، وعده من و شما در نزديكى شهر مداين مى باشد، كه محلّ تجمّع لشكر جهت روياروئى با دشمن خواهد بود.
پس اكثريّت آن ها به امام عليه السلام پشت كرده و به خانه هاى خود بازگشتند؛ و حضرت با علم و آگاهى نسبت به اوضاع ، سوار مركب خود شد و عدّه قليلى همراه حضرت روانه شدند.
وفائى را از آن مردمان مشاهده نمود، در همان مكان موعود در ضمن ايراد خطبه اى فرمود: اى جماعت ! شماها خواستيد مرا مغرور نمائيد، پس نيرنگ و حيله به كار گرفتيد همان گونه كه با پدرم چنين كرديد، شماها بعد از من در ركاب شخصى كافر و ظالم خواهيد جنگيد، كه هيچ ايمان به خداوند و رسولش ندارد.
پس از آن حضرت ، شخصى را از قبيله كِنده به عنوان فرمانده لشكر برگزيد و او را به همراه چهار هزار نفر به ميدان جنگ گسيل نمود؛ و فرمود: در سرزمين اءنبار توقّف كنيد و تا دستورى از جانب من نيامده ، هيچ گونه حركتى انجام ندهيد.
وقتى معاويه از چنين قضيّه اى آگاه شد، چند نفر ماءمور به همراه پانصد هزار درهم براى فرمانده لشكر فرستاد و به او پيام داد: اگر به ما ملحق شوى ؛ ولايت هر كجا را كه مايل باشى به تو واگذار مى كنيم .
پس فرمانده لشكر چون فردى سست ايمان و دنياطلب بود، به امام مجتبى عليه السلام خيانت كرد؛ و پول ها را گرفت و به همراه تعداد بسيارى از نيروهاى خود به سپاه معاويه ملحق شد.
چون اين خبر به حضرت رسيد اظهار نمود:اى جماعت ! كِنِدى به من و شما خيانت كرد، و اكنون براى بار دوّم تكرار مى كنم و مى گويم كه شما مردمان بى وفا و دنياطلب هستيد، وليكن شخص ديگرى را به جاى او مى فرستم ، با اين كه مى دانم او نيز چون ديگران بى وفا و خائن است .
آن گاه شخصى را از قبيله بنى مراد - به نام مرادى - به همراه چهار هزار نفر روانه نمود؛ و از او عهد و پيمان گرفت كه به مسلمين خيانت نكند و او نيز قسم خورد كه چون كوه ثابت و استوار باقى بماند.
و چون لشكر آهنگ حركت نمودند تا به سوى جبهه جنگ بروند، حضرت به آرامى فرمود: به او نيز اعتمادى نيست .
و هنگامى كه لشكر مُرادى به اءنبار رسيد، معاويه دو مرتبه همان برنامه كِنِدى را براى مُرادى نيز اجرا كرد؛ و او هم فريب خورد و عهد و قسم خود را شكست و به لشكر معاويه پيوست .
امام عليه السلام با شنيدن خبر خيانت مرادى ، به پا خواست و فرمود: باز هم مى گويم كه شماها صداقت و وفا نداريد و عهدشكن هستيد؛ و توجّه نموديد كه چگونه مُرادى مانند كندى عهدشكنى و خيانت كرد.
گفتند: ياابن رسول اللّه ! آن ها خيانت كردند، ليكن ما صادقانه با شما هستيم و آنچه دستور دهى ، به آن عمل مى كنيم .
حضرت فرمود: پس مرحله اى ديگر شما را مى آزمايم تا حقيقت امر براى خودتان ثابت شود، وعده گاه من و شما در سرزمين نُخَيْله باشد، هر كه ميل دارد آن جا حضور يابد؛ با اين كه مى دانم شما مردمى بى وفا و عهدشكن هستيد.
پس هنگامى كه حضرت وارد نخيله گرديد و مدّت ده روز در آن جا اقامت گزيد؛ ولى جز تعدادى اندك ، كسى به آن مكان نيامد، پس حضرت به كوفه مراجعت نمود و بر بالاى منبر رفت و فرمود:
تعجّب مى كنم از گروهى بى دين و بى وفا؛ واى بر شما فريفتگان و خودفروشان !
بدانيد كه حكومت اسلامى بر بنى اميّه حرام است ، ولى چنانچه حكومت دست معاويه بيفتد؛ چون شماها را مخالف حكومتش بداند كمترين ترحّمى روا نمى دارد، بلكه با شديدترين شكنجه ها آزارتان مى دهد و نابودتان مى كند.
سپس عدّه بسيارى از مردم دنياپرست و بى وفاى كوفه ، نامه هاى متعدّدى براى معاويه به اين مضمون فرستادند:
اگر مايل باشى ، حسن بن علىّ را دست گير نموده و برايت مى فرستيم ؛ و چون رضايت و خوشنودى معاويه را آگاه شدند، بر محلّ سكونت و استراحت آن امام مظلوم سلام اللّه عليه حمله كردند؛ و به وسيله شمشير جراحاتى بر بدن مقدّس آن حضرت وارد آوردند.
بعد از اين حادثه دلخراش ، حضرت به ناچار نامه اى براى معاويه به اين مضمون نوشت :
با اين كه از جدّم رسول خدا صلى الله عليه و آله شنيدم كه مى فرمود: خلافت و حكومت بر خاندان بنى اميّه حرام است ، امّا با چنين وضعيّت و موقعيّتى كه پيش آمده است ، به ناچار با شرايطى براى صلح آماده هستم ؛ و آن را بر اين اوضاع ترجيح مى دهم .

 نظر دهید »

من از تو بهترم

29 آذر 1393 توسط فرح بخش

روزى معاويه ، امام حسن مجتبى عليه السلام را مورد خطاب قرار داد و گفت : من از تو بهتر و برتر هستم .
حضرت فرمود: آيا دليل و شاهدى بر مدّعاى خود دارى ؟
معاويه پاسخ داد: بلى ؛ چون اكثريّت مردم موافق با من هستند و اطراف من رفت و آمد دارند، در حالى كه هيچ كسى با تو نيست مگر افرادى اندك و ناچيز.
امام مجتبى عليه السلام اظهار داشت : افرادى هم كه اطراف تو قرار گرفته اند، دو دسته اند:
يك دسته فرمان بر و مطيع ، و دسته اى ناچار و مضطرّ مى باشند.
پس آن هائى كه از روى ميل و رغبت پيرو تو مى باشند، همانا مخالف خدا و رسول و معصيت كار هستند؛ و آن هائى كه از روى ناچارى با تو مى باشند، در پيشگاه خدا معذور خواهند بود.
سپس افزود: اى معاويه ! من نمى گويم از تو بهترم ، زيرا فضايل پسنديده اى در تو وجود ندارد، همان طورى كه خداوند تو را به جهت كارهايت از فضائل و معنويت پاك گردانده است ؛ و مرا از زشتى ها و رذائل پاك و منزّه ساخته است.

 نظر دهید »

امام حسن (ع)وجواب شش سوال مبهم

18 آذر 1393 توسط فرح بخش

مرحوم قطب الدّين رواندى در كتاب خرايج خود آورده است :
روزى يك نفر از بلاد روم خدمت امام علىّ عليه السلام وارد شد و اظهار داشت : من يك نفر از رعيّت تو و از اهالى اين شهر هستم .
حضرت فرمود: خير، تو از رعيّت من و از اهالى اين شهر نيستى ؛ بلكه تو از سوى پادشاه روم آمده اى و او چند سؤ ال براى معاويه فرستاده است و چون معاويه جواب آن ها را نمى دانست به من ارجاع شده است .
آن شخص اظهار داشت : بلى ، صحيح فرمودى ، معاويه مرا به طور محرمانه نزد شما فرستاد تا جواب مسائلم را از شما دريافت دارم ؛ و اين موضوع را كسى غير از ما نمى دانست .
پس از آن اميرالمؤ منين علىّ عليه السلام فرمود: آنچه مى خواهى از اين دو فرزندم سؤ ال كن كه جواب كافى دريافت خواهى داشت .
آن شخص گفت : از آن كسى كه موهاى سرش تا روى گوشهايش آمده - يعنى ؛ حسن مجتبى عليه السلام - سؤ ال مى كنم .
و چون آن شخص رومى نزد امام حسن مجتبى عليه السلام آمد، پيش از آن كه سخنى مطرح شود، حضرت به او فرمود: آمده اى تا سؤ ال كنى : فاصله بين حقّ و باطل چيست ؟
و بين زمين و آسمان چه مقدار فاصله است ؟
و بين مشرق تا مغرب چه مقدار مسافت است ؟
و قوس و قزح - يعنى ؛ رنگين كمان - چيست ؟
و خنثى به چه كسى گفته مى شود؟
و آن ده چيزى كه يكى از ديگرى محكم تر و سخت تر مى باشند كدامند؟
مرد رومى با حالت تعجّب گفت : بلى ، سؤ ال هاى من همين ها مى باشد.
امام حسن مجتبى عليه السلام در اين موقع به پاسخ سؤ ال ها پرداخت و فرمود: بين حقّ و باطل چهار انگشت است ، آنچه با چشم خود ديدى حقّ و آنچه شنيدى باطل است .
فاصله بين زمين و آسمان به اندازه دعاى مظلوم بر عليه ظالم است و نيز تا جائى كه چشم ببيند.
همچنين فاصله بين مشرق تا مغرب به مقدار سرعت گردش و حركت خورشيد در يك روز خواهد بود.
و امّا قوس و قزح : قوس علامتى است از طرف خداوند رحمان براى در اءمان ماندن موجودات زمين از غرق شدن و ديگر حوادث مشابه آن ؛ و قزح نام شيطان است .
و امّا خنثى به شخصى گفته مى شود كه معلوم نباشد مرد است يا زن ، كه اگر هيچ نشانه اى نداشته باشد، يا هر دو نشانه را موجود باشد به او گفته مى شود: ادرار كن ، پس اگر ادرارش به سمت جلو يا بالا بود مرد است و در غير اين صورت در حكم زن خواهد بود.
و امّا جواب آن ده چيز - به اين شرح است - :
خداوند متعال سنگ را آفريد و به دنبالش آهن را به وجود آورد كه همانا آهن سنگ را قطعه قطعه مى كند.
و سپس آتش را آفريد كه آهن را گداخته و آب مى نمايد.
و سخت تر از آتش آب است كه آتش را خاموش مى كند.
و از آب شديدتر، ابر مى باشد كه آن را حمل و منتقل مى كند.
و از ابر نيرومندتر باد خواهد بود كه ابر را به اين سو، آن سو مى برد.
و از باد قدرتمندتر آن نيروئى است كه باد را كنترل مى كند.
و از آن شديدتر ملك الموت - عزرائيل - است كه جان همه چيز را مى گيرد؛ و مى ميراند.
و از آن مهمّتر خود مرگ است كه جان عزرائيل را نيز مى ربايد.
و از مرگ محكم تر، و نيرومندتر مشيّت و اراده الهى است كه مرگ را برطرف مى نمايد - و در روز واپسين ، مردگان را زنده مى گرداند.

 نظر دهید »

انسان مسافر

01 آذر 1393 توسط فرح بخش

انسان ، مسافرى است كه در سفر خود شش منزل دارد: سه منزل را پيموده ، و سه منزل ديگر بايد بپيمايد.
اما آن سه منزلى كه پيموده است :
1 صلب پدر: چنانكه خداوند مى فرمايد:
فَليَنظُرِ الاِْنْسانُ مِمَّ خُلِقَ * خُلِقَ مِنْ ماءٍ دافِقٍ * يَخْرُجُ مِنْ بَيْنِ الصُّلْبِ وَالتَّرائِبِ.
انسان بايد بنگرد از چه چيزى خلق شده ، او از آبى جهنده آفريده شد ه است .
2 رحم مادر:
هُوَ الَّذى يُصَوِّرُكُم فِى الاَْرْحامِ كَيْفَ يَشاءُ.
اوست خدائى كه شما را در رحمهاى مادران به هر كيفيتى كه بخواهد صورت مى بخشد.
3 دنيا :
وَ نُقِرُّ فِى الارحامِ ما نَشاءُ اِلى اَجَلٍ مُسَمىً ثُمَّ نُخرِجُكُم طِفلاً.
ما آنچه را بخواهيم تا مدتى معين در رحمها قرار مى دهيم . سپس شما را به صورت نوزادى از رحم خارج مى كنيم و وارد مرحله نوينى از حيات مى شويد.
و اما منازلى كه بايد طى شود:
1 قبر:
ثُمَّ اِنَّكُم بَعدَ ذلِكَ لَمَيِّتُونَ.
پس از مدتى همه شما خواهيد مرد وقبر اولين منزل از منازل آخرت و آخرين منزل از منازل دنيا است .
2 محشر:
وَ حَشَرناهُم فَلَم نُغادِرُ مِنهُم اَحَدا وَ عَرَضُوا عَلى رَبِّكَ صَفّا لَقَدجِئ تُمُونا كَما خَلَقناكُم اَوَّلَ مَرَّةٍ.
ما همه مردم را در محشر گرد مى آوريم ، و احدى از ايشان را بجاى نگذاريم و مردم بر پروردگار به صورت صفى عرضه مى شوند و به آنان گفته مى شود: همانا شما نزد ما آمديد چنانكه نخستين بار شما را آفريديم .
3 بهشت يا جهنم :
فَريقٌ فِى الجَنَّةِ وَ فَريقٌ فِى السَّعيرِ.
بايد توجه داشت اكنون ما در حال پيمودن مسيرى هستيم كه به منزل چهارم منتهى مى شود، و زمان طى اين مسافت ، عمر ما است . روزها به منزله فرسخها، و ساعتها به منزله كيلومترها، و نفسهاى ما به منزله قدمها است .
پس بعضى از مردم با منزل مرگ چند فرسخ فاصله دارند. و براى بعضى ديگر از اين مسير تنها چند كيلومتر بيشتر باقى نمانده ، و بعضى در چند قدمى مرگ هستند.
لذا بايد هوشيار بود و خود را براى اين سفر پر خطر آماده ساخت .

يك امروز است ما را نقد ايام
بر آنهم اعتمادى نيست تا شام
 نظر دهید »

سنگ قبر

27 شهریور 1393 توسط فرح بخش

در زندگی همیشه دنبال موقعیت برترهستیم ,دوست داریم از همه چیز بهترین را داشته باشیم,ولی کمتر کسی به فکر این است که سنگ قبرش چه شکلی باشد,نمی دانم شاید فکر میکنیم هنوز زود است……

امروز به مناسبت سالگرد وفات یکی از بستگانم به قبرستان رفته بودم .دخترم خیلی اصرار کرد مجبور شدم اورا هم با خودم ببرم ولی میدانستم تمام فکر و ذکرم را مشغول خواهد کرد .همینطور هم شد تمام مدت بازیگوشی می کرد.

بعد از اینکه کلی دنبالش گشتم دست مرا گرفته ,مامان بیا بریم جایی تا چیزی بهت نشون بدم.

رفتیم بالای یک قبر که سنگ قبر کوچک وقدیمی داشت.دخترم از من پرسید این قبر یک بچه است ,روی قبر را نگاه کردم گفتم :نه مامان خانم بزرگی بوده .گفت :طفلکی چه شکلی تو این قبر کوچک جاش دادند.خنده ام گرفت دیگه هیچی بهش نگفتم ,ولی تا آخر مراسم به حرف بچگانه او فکر می کردم.

هرچه قدر بزرگ باشی ,قهرمان باشی,رئیس باشی,دانشمند باشی ,وکیل باشی ,وزیر باشی و…..

سنگ قبر مرمر داشته باشی ,یا سنگ قبر کوچک ساده,……

توی همین چند وجب خاک جا می گیری وبس.

چرا برای این چند وجب خاک اینقدر حرص بخوریم؟؟؟؟؟؟؟؟

بیاید قدر کوله پشتی این سفر را پر بار تر کنیم و مقدمات این سفر را فراهم کنیم,نه اینکه بریم دنبال سنگ قبر,چون هر طوری باشه برامون سنگ قبر می خرند,حالا مرمر نشد معمولی می خرند.

 نظر دهید »

امتحان شیعه

18 فروردین 1393 توسط فرح بخش

عن الصادق - عليه السلام - قال :
امتحنوا شيعتنا عند ثلاث : عند مواقيت الصلاة كيف محافظتهم عليها، و عند اسرارهم كيف حفظهم لها عند عدونا و الى اموالهم كيف مواساتهم لاخوانهم فيها ؛
شيعيان ما و پيروان ما را به سه مساءله امتحان كنيد:
1 - اهميت به اوقات نماز، كه آيا اول وقت نماز را بر پاى مى دارند يا خير؟
2 - حفظ اسرار، يعنى در حفظ اسرار و مسائل محرمانه كوشا هستند ياخير؟
3 - و از حيث توانمنديهاى مالى ، يعنى آيا در مال خود براى برادران دينى سهمى قائلند و دست آنها را مى گيرند يا خير؟
(خصال صدوق ، ج 1، ص 103)

بعد از چند روز فرصت کردم به وبلاگم مراجعه کنم,خیلی کار داشتم ,نذری داشتم باید در ایام فاطمیه ادا می کردم .

سال 92 با همه مشکلاتی که داشتم تمام شد ,با خودم میگفتم اگه روزها اینقدر سریع نمی گذشت وما در مشکلات می ماندیم ,چه اتفاقی می افتاد .

در سالی که گذشت محبت خدا رابه وضوح لمس کردم .روزهایی که در بیمارستان بالای سر پسرم بودم مدام میگفتم خدا یااین بچه شیعه است حفظش کن .

حالا که ده ماه از این اتفاق گذشته وپسر ده ماهه ام کنارم سر و صدا میکند ومعجزه الهی را با چشم میبینم سوالی ذهنم را مشغول کرده است که آیا من شیعه واقعی هستم؟

 نظر دهید »

پيروان ائمه عليهم السلام فقير نيستند

28 اسفند 1392 توسط فرح بخش

مردى از شيعيان خدمت حضرت صادق عليه السلام آمد و شكايت از فقر و تنگدستى نمود حضرت فرمود (انت من شيعتنا و تدعى الفقر و شيعتنا كلهم اغنياء) تو از دوستان مائى و اظهار فقر و تنگدستى مي كنى با اينكه تمام شيعيان ما بى نياز و غنى هستند.

آنگاه فرمود ترا تجارت پرفايده ايست كه بى نيازت كرده عرض كرد آن تجارت چيست ؟ فرمود اگر كسى از ثروتمندان بگويد روى زمين را براى تو پر از نقره ميكنم و از تو ميخواهم دوستى و ولايت اهل بيت پيغمبر را از قلب خود خارج كنى و نسبت به دشمنان آنها دوستى و محبت پيدا نمائى آيا حاضر ميشوى اين كار را بكنى ؟ عرض كرد نه يابن رسول الله (ص ) اگر چه دنيا را پر از طلا بنمايد! فرمود پس تو فقير نيستى : بينوا كسى است كه آنچه تو دارى نداشته باشد، حضرت مقدارى مال به او بخشيدند و مرخص شد.

 نظر دهید »

غلام نمام

05 اسفند 1392 توسط فرح بخش

روزى شخصى به بازار برده فروشان رفت . برده اى زيبا و قوى كه به انواع هنرها آراسته بود، نظر وى را به خود جلب كرد. نزديك رفت و قيمت او را پرسيد.
صاحب برده اعلام آمادگى كرد، او را به نصف قيمت متعارف بفروشد.
مشترى : سبب ارزانى او را پرسيد.
گفت : او هيچ عيبى ندارد مگر يك عيب كوچك كه چندان مهم نيست .
مشترى : عيب او چيست ؟
برده فروش : تنها عيب او سخن چينى است ، ولى در مقابل زيبائى و توانائى او اين موضوع قابل توجه نمى باشد.
مشترى : در دستگاه ما كارى از او ساخته نيست . او را خريد وبه منزل آورد.
مدتى گذشت ، يكروز غلام به همسر ارباب خود گفت : تو به من احسان و انعام فراوان كرده اى ، و حق بزرگى بر عهده من دارى . من اخيرا متوجه مطلبى شده ام كه بر خود لازم مى دانم آن را به اطلاع شما برسانم .
خانم ارباب باكنجكاوى پرسيد: قضيه چيست ؟
غلام : ارباب عاشق دختر جوان زيبائى شده و تصميم گرفته تو را طلاق دهد و با او ازدواج كند. و من بارها ارباب را با آن دختر ديده ام .
خانم ارباب : اى واى برمن ، راست مى گوئى ؟
غلام سوگند ياد كرد كه جز حقيقت بر زبان جارى نكرده است .
خانم ارباب : راه چاره چيست ؟ چه بايد كرد!؟
غلام : نمى دانم . مدتى به فكر فرو رفت . آنگاه گفت : يافتم ، راه علاج آنست كه وقتى ارباب خوابيده ، مقدار از موى زير گلويش را به تيغ بچينى ، و آن را نزد ساحر ببرى تا او افسونى بخواند و دل ارباب را مسخر تو گرداند، و محبت آن دختر از دلش بيرون رود.
خانم ارباب پذيرفت و تصميم گرفت پيشنهاد غلام را بكار بندد.
غلام نزد ارباب رفت و گفت : اين لطف و محبتى كه تو به من دارى ، هيچ كس در حق فرزند خويش ندارد. به همين خاطر بر خود لازم دانستم آنچه را برايم معلوم گشته ، برايتان بازگو كنم . شايد ذره اى از الطاف و مراحم شما جبران شود.
ارباب پرسيد: داستان چيست ؟
غلام گفت : خانم با مرد ديگرى طرح دوستى ريخته و رابطه دارد، و چون شما مانع ازدواج آن دو هستيد. تصميم گرفته اند شما را در خواب بقتل برسانند.
ارباب : چگونه سخن تو را باور كنم . ساليان دراز با صفا و صميميت و صداقت بايكديگر زندگى كرده ايم .
غلام : وقتى به منزل رفتى ، تظاهر به بيمارى كن و در بستر دراز بكش و وانمود كن كه در خوابى عميق هستى . آنگاه به صدق گفتار من پى خواهى برد.
ارباب پيشنهاد غلام را بكار بست . در حالى كه در بستر على الظاهر خوابيده بود، ناگهان همسرش را بالاى سر خود ديد كه تيغى بدست گرفته و قصد جان وى دارد. بلافاصله از جاى برخاست و زن را كشت .
غلام بدون فوت وقت ، خود را به قبيله زن رساند و آنان را از وقوع قتل توسط شوهر مطلع ساخت . آنان بدون تفحص شوهر را كشتند.
سپس اقوام مرد از ماجرا آگاهى يافتند، در نتيجه شمشيرها كشيده شد، و دو قبيله زن و شوهر به جان هم افتادند، و افرادى به خاطر يك سخن نادرست و سعايت يك نفر، خونشان بناحق برزمين ريخت . و بذر كينه و عداوت در دل دو گروه براى سالها پاشيده شد.
پس از چندى حقيقت امر آشكار گشت . هر دو قبيله از عمل خود پشيمان شدند، دست اتحاد واتفاق به يكديگر دادند، و غلام نمام را يافتند و به سزاى خويش رساندند.
امام صادق عليه السلام فرمود: الساعى قاتِلُ ثَلاثَةٍ: قاتِلُ نَفسِهِ وَ قاتِلُ مَن يَسعى بِهِ وَ قاتِلُ من يَسعَى اِلَيه
سخن چين قاتل سه نفر است :
1 - قاتل خويش .
2 - قاتل كسى كه از او نمامى كرده است .
3 - قاتل كسى كه نزد او سعايت كرده است .

 نظر دهید »

چهره واقعی انسانی

26 بهمن 1392 توسط فرح بخش

چقدر مهربان و به چهره واقعی وانسانیمان نزدیک میشویم ,وقتی که

-نا مهربانی را با مهربانی پاسخ می دهیم.

-به چهره های عبوس واخمو لبخند هدیه می کنیم.

-فریاد های حاکی از عصبانیت را با سکوت خاموش می کنیم.

-در تمام کارها فقط به خدا توکل می کنیم.

-هر روز صبح تصمیم می گیریم که بهتر از دیروز زندگی کنیم.

-به جای ترس از مشکل ,با شور و شادی به راههایی فکر می کنیم که ما را به موفقیت می رسانند .

- ایمان داریم که خواستن توانستن است.

-برای کمک به دیگران سر از پا نمی شناسیم.

-همیشه برای خیر و صلاح مردم کاری می کنیم تا گرهی از کارهایشان باز کنیم.

به هدف های بلند مدت و کوتاه مدت زندگیما ن طعم معنوی بدهیم.

 نظر دهید »
اردیبهشت 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

فاطمه وعلی

  • خانه
  • اخیر
  • آرشیوها
  • موضوعات
  • آخرین نظرات

جستجو

موضوعات

  • همه
  • بدون موضوع
  • خداشناسی
  • احادیث و روایات
  • حکایات
  • پیامبر خوبی ها
  • پیامبر خوبی ها
  • تنها ترین سردار
  • ضامن آهو
  • عطش
  • امام خامنه ای
  • مشق انتظار
  • نکات اخلاقی
  • زن مسلمان
  • نکات اخلاقی
  • امام خامنه ای
  • العبد
  • شهادت
  • کودک من
  • ولایت فقیه
  • ام ابیها
  • اقتصاد اسلامی
  • بحران جمعیت

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟

آرشیوها

  • آبان 1401 (2)
  • مهر 1401 (2)
  • شهریور 1400 (3)
  • فروردین 1398 (12)
  • اسفند 1397 (34)
  • مهر 1397 (1)
  • شهریور 1397 (3)
  • مرداد 1397 (9)
  • تیر 1397 (10)
  • اردیبهشت 1396 (5)
  • فروردین 1396 (3)
  • بهمن 1395 (112)
  • بیشتر...
اوقات شرعی
  • تماس